Härliga Liv, Hälsomässa i Nyköping

Här är de som bokat plats som utställare, listan fylls på fortlöpande:

Varmt Välkomna säger vi till:

 

Prestationsmat står för serveringen under mässan.

Prestationsmat är kostrådgivning med ett holistiskt tänk. Du kan få allt från skräddarsydda recept som passar din livsstil och målbild, till färdigkomponerade matlådor som underlättar vardagsstressen när du ska få livspusslet att gå ihop. Vill du äta nyttig, god mat och få ut det bästa av din vardag? Då är prestationsmat verkligen något för dig! Träffa oss under dagen, eller gå in på vår hemsida eller skicka ett mail redan nu, för att boka in ett möte angående hälsa och kostrådgivning.

Kontakta      info@prestationsmat.se      www.prestationsmat.se 

 


 

Lotta Davidsson och Johanna Nilsson, Nyköping

Qinopraktik

Qinopraktik syftar till att dra igång kroppens egen självläkning och ställa balans i kroppen. Ofta får du problem i leder då en muskel är för stark och en för svag. Vi jobbar ofta mot de svaga musklerna och mot ryggraden för att få svar på varför smärtan uppstått.

Det kan vara allt från värk i ländryggen, nackspärr, hälsporre, tennisarmbåge, utbrändhet till foglossningssmärtor osv. Vi går till botten med varför du har ont och jobbar inte bara mot symptomen. Det är inte värken som är felet, det är symptomet av en eller flera obalanser i kroppen. 

 


 

Madeleine Pettersson. Hundsnack. Nyköping
Jag driver företaget Hundsnack sedan några år tillbaka. Jag är utbildad Dog Listener och hjälper hundägare att förstå varför hunden gör som den gör.
Jag är även utbildad i regndroppstekniken för hund och människa. 
 
På mässan kommer jag att sälja friluftskläder från Arrak Outdoor, koppel, selar och halsband från Metizo Dezign som är svensktillverkat från Linköping
 
Läs gärna mer på min hemsida www.hundsnack.se
 

 

Annelie Boussetta, Curves Nyköping 

Curves är speciellt utformat för kvinnor och erbjuder ett komplett styrke och viktkontrollsprogram som är både snabbt lätt och roligt

 


 

Malin Johansson, Porslinskulan

Det jag har att erbjuda är diverse ting så som orakelkort, böcker, smycken, kristaller, rökelse, änglar och lite annat smått och gott. 

   


 

Marie Carlsson, Innerwellness.

Jag arbetar hälsofrämjande, förebyggande och i ett coachande förhållningssätt med stressrelaterad ohälsa. 
Jag arbetar bl a med naturbaserad stresshantering inspirerad av Shinrin-Yoku, skogsbad och även friskvårdsguidning.
Jag är diplomerad stressterapeut och avspänningspedagog, certifierad coach enligt ICF och friskvårdsguide. Inom kort kommer jag att påbörja en utbildning till återhämtningsterapeut.
Mer info finns på min hemsida:
https://www.innerwellness.se 

 


 

Karin Ekoff, Stark Anhörig 

 

Jag driver Stark Anhörig där jag håller temakvällar, kurser och föreläsningar för anhöriga till närstående med missbruksproblematik.

 

Temakvällarna innehåller samtal i små grupper kring ämnen som medberoende och känslor. 

Kurser håller jag på en stillsam plats utomhus där fokus ligger på att stärka sig själv som anhörig. 

Mina föreläsningar ger en bild av hur min resa sett ut under 13 år som anhörig, mående, medberoende, insikt och vägen tillbaka till ett friskare liv. 

www.starkanhorig.se  

 


 

Catrine Axelsson Holistics 

 

Jag erbjuder medial vägledning i automatskrift, med budskap från andevärlden. Alla budskap kanaliseras ner i skrift att tas med hem och läsa i lugn och ro. Har ni frågor om framtiden, arbete, relationer, tidigare liv eller kanske bara önskar kontakt med nära och kära från andra sidan, besvaras och vägleds ni av era guider och änglar.

Jag hjälper också till med att rensa bort negativa energier i hem.

Varmt Välkomna att besöka min monter. 

www.catrine-axelsson-holistics.se

 


 

Anna Stomsi från TV3’s ”Svenska Medium”

Medium och Livscoach

Under mässan kan Du utöver föreläsningen ”Kommer jag att börja se döda människor nu?” boka en kortare tid hos Anna för en egen Reading eller Privat Seans

Varmt Välkommen 

www.annastomsi.se

 


  

Linda Malmberg Olsson, JOLM.your-life HB 

Alternativa behandlingar:

Tex

Irisdiagnostik, Massage, Homeopati, Akupunktur, Örter, Näring, Zonterapi, Tunhterapi m.m.  


 

Eva Lundqvist, Friskvårdguide 

Utbildad friskvårdsguide med focus att UTE är det nya inne. 
Naturvandringar, skogsbada, bara vara, upptäck det vackra!  
Jag arrangerar naturupplevelser där ni både får lära er något nytt om er själva och om naturen, med focus på lugn och hel hälsa. 

-Kommer även prata om swimrun. Visa upp Ångaloppet samt möjligheter till gemensam prova på swimrun. 

www.evalundqvist.se 


 

Katarina Gustafsson, Månkristallens Reiki 

Jag arbetar med Reiki och Kundalini Reiki, håller även kurser i olika ämnen som berör kropp och själ, det andliga, meditation mm.

Jag är diplomerad i Reiki 1 och Reiki 2, just nu läser jag Kundalini Reiki Grund och Master och räknar med att jag är klar till mässan.

Hemsida: www.mankristallensreiki.se


 

Agnes Horváth och Mathias Johansson, AM Naturläkemedel AB  

AM Naturläkemedel AB är en webbshop, som säljer mycket effektiva helt naturliga produkter för egenvård av bla. åderbråck, muskel/ledbesvär och andra förekommande åkommor och besvär.
Vi är generalagent åt det mycket framgångsrika och kända Ungerska företaget Dr.Kelen.
Företaget grundades 1992 som ett familjeföretag av det ungerska apokareparet herr och fru Dr.Kelen, som forskat inom detta i över 40 år.
Dr. Kelen är ett stort och känt märke i södra Europa, men helt nytt här i Norden

Välkomna in på vår sida och läs mera om oss och våra produkter.

.
https://amnaturlakemedel.se/  


 ANNA HAMSTREAM,  Boken ”Hjärntrötthet med Kapacitet”

 Är det möjligt för en person som drabbats av hjärntrötthet att återgå i arbete? Hur bemöter man en person med hjärntrötthet? Vad är hjärntrötthet? Vad gör man om man är chef för en hjärntrött person? Vad kan den hjärntrötte göra själv?

Dessa och fler frågor besvaras i boken ”Hjärntrött med Kapacitet”, skriven av Anna Hamström. Boken är fullspäckad med enkla, bra tips på hur just DU kan agera när en person som fått diagnosen hjärntrötthet ska igång och arbeta.

Syftet med boken är att öka förståelsen av hjärntrötthet och att ge tips till chefer, HR-personer, kollegor, vänner, anhöriga och till de som själva drabbats av hjärntrötthet om vad man kan göra.

Boken är skriven av en person med många års erfarenhet av hjärntrötthet och som gjort just den resan, att ta sig tillbaka till arbetslivet. Kanske är perspektivet – hur det är att leva med hjärntrötthet i praktiken- det viktigaste perspektivet för att förstå hjärntröttas villkor.

www.hamstream.se 
https://vimeo.com/290831770 
https://www.nt.se/nyheter/norrkoping/hennes-bok-ska-hjalpa-hjarntrotta-om5517302.aspx 

 


 

Åsa Granskär, Steget Vidare
Medium, Healer, Schaman, Hypnoterapeut och Zonterapeut
I mitt arbete utgår jag ifrån det jag ser hos dig, i din aura och dina chakran. 
På mässan kan jag erbjuda kortare seanser, auramålning, healing eller schamansk healing.

www.steget-vidare.nu
asa@steget-vidare.nu
070-328 10 43 

 
Carina Sethsson Alternativ Friskvård för både djur och människor.
 
Vi jobbar på ett högre plan för att komma tillrätta med både fysiska problem och det som ligger djupare i våra arvsanlag. Vi går till botten med problemen genom att först kolla upp om kroppen saknar något. Detta gäller allt från vitaminer, mineraler och proteiner till livsnödvändiga fettsyror m.m 
Sedan jobbar vi med att Healing för att hela och läka ut problemen från grunden.
 
Vi jobbar i ett team; Vår medicinman Ken, Betty Shines själ som när hon levde var ett duktigt medium, författare och healer. En asiatisk naturläkare som gör andlig akupunktur, vår husläkare Anders som i flera av sina tidigare liv varit hjärtspecialist och hjärtläkare.Ärkeängeln Samuel som både jobbar med energiflödet i våra kroppar, men även gör energi och chakrabalanseringar.
Carina Sethsson är också healer och vårt språkrör som förmedlar våra ord till dig.
Vi arbetar även med; Vitamin, mineral och proteinanalysbehandlingar, Djurkommunikation, Tidigare liv, Husrensning och Medial Vägledning. 

 


 
Fia Smith och jobbar som medium.
I min monter erbjuder jag Tarotläggningar och Reiki-healing, jag säljer också pendlar, pendelkartor, Kraftgömmor, energi-stenar, orakelkort, böcker mm.

 

Kristina Alm, Aromett

Diplomerad aroma och örtterapeut. 

Aromett är aromaterapi företaget för Din hälsa, skönhet och kunskap. 

www.tonett.nu/aromett    http://shop.tonett.se    https://www.facebook.com/tonett.nu/

 


 

Berit Carlmalm- Som Gör Skillnad, ayurvedisk terapeut, yogainstruktör, coach, Nyköping
Berit har så länge hon kan minnas ett stort intresse för människor och deras utveckling. Hennes intention är att få bidra till att skapa hälsa och välbefinnande i människors liv. Berit har en holistisk syn på människan och arbetar utifrån ett holistiskt ayurvediskt förhållningssätt där alla delar får komma till tals och ta plats - det existensilla, det mentala, det känslomässiga och det fysiska.

Berit Carlmalm - Som Gör Skillnad erbjuder en lugn, skön och rofylld miljö där du kan få ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning, en mängd olika ayurvediska massagebehandlingar samt holistiska  samtal. Du erbjuds också Medicinsk yoga i grupp eller om du hellre så vill – enskilda yogasessioner. Emellanåt erbjuds workshops och retreater, så håll utkik på Boka Direkt http://beritcarlmalm.bokadirekt.se eller på min hemsida www.beritcarlmalm.se 

Berit arbetar även som ayurvedisk terapeut och utbildare på Skandinaviska Ayurveda - Akademin i Helenelund/Sollentuna http://www.ayurveda-akademin.se/
Följ oss gärna på Facebook

 


 

David Engstedt  kliniskt kontrollerad fysisk aktivitet i behandling 

Paliesius kliniken i vackra Litauen. 

Vårt team av Läkare, Kardiologer, Sjukgymnaster, Arbetsterapeuter, Dietister och Tränare jobbar med kliniskt kontrollerad fysisk aktivitet för att kunna individ och respons-anpassa behandlingen.

Rätt sorts fysisk aktivitet och stöd kan ge stora hälsovinster.

En behandlingsvecka och med vår uppföljning och patientstöd kommer det att minska behovet av vidare vård och läkarbesök hemma.

Vi riktar in oss mot alla patienter med ett sänkt allmäntillstånd tex. patienter med en hjärt-kärl problematik, Diabetes, övervikt, Högt blodtryck, efterbehandling för patienter som genomgått cancerbehandling. Många gånger finns problem med en samsjuklighet som gör att den fysiska aktiviteten måste anpassas efter de individuella förutsättningarna.mer information finns på

www.paliesiusclinic.com 

 


 

Maj-Lis Richardson, Lindesberg

Jag signerar och säljer mina två böcker, som jag skrivit med hjälp av min guide från andevärlden.

Till boken Varför är vi här? har jag hämtat material från Rudolf Steiners böcker och den nyss utkomna

boken De dolda åren bygger till stor del på Edgar Cayces readingar.

 


 

Christina Otterstam, "Guldkorn i vardagen"

Jag är certifierad esoterisk rådgivare och medium och på mässan erbjuder jag medial vägledning genom ängla- och orakelkort, samt tidigare liv avläsning.

 


 

Catharina Duned Själen i Balans

Dimensionell vägledning (kanalisering från mitt Högre Jag, vägledning via orakelkort, tarot mm)

Mail: sjalenibalans@gmail.com (alternativt  catharina.duned@gmail.com)

Hemsidawww.sjalenibalans.se

 


 

Peter och Anita Spångberg

Anita är glaskonstnär och jag skapar smycken och tavlor i konstglas.

Peter är medicinsk massageterapeut, utbildad hos Axelsons.
Han erbjuder klassisk massage, zonterapi, energimassage, reiki och behandling med medicinsk  laser.

www.123minsida.se/anitassmycken
www.psmassage.se 

 


 

Carina Mandfloen Maurer - NiCa Coaching

Utbildad Elitcoach - Umeå Universitet. Psykologi, sociologi, KBT Diplomerad Samtalskonsult Diplomerad massör 

Erbjuder:  

Coaching för dig som behöver hjälp ur din depression, ångest och nedstämdhet. 

Är ditt barn utsatt för mobbing i skolan? Hjälper förälder/barn i er svåra situation.

Eller behöver du hjälp att komma framåt i ditt idrottande? 

Eller behöver ert lag en bättre sammanhållning? 

Erbjuder även: Klassisk Massage, Behandlingsmassage och Regndroppsmassage 

Kontakt: niacoaching@gmail.comwww.nicamassage.se. 073-543 08 05

 


 

Vijaya stochholm Stress och friskvårdsterapeut. 

Jag är jobbar b.la Yogainstruktör , Mindfulness , Meditation

Stress& FriskvårdsTerapeut. 

Vijaya stochholm- Hälsa och Skönhet.

 


 

Nina Dahlgren - Dimensionell Vägledning

Jag vägleder även genom tarot och orakelkort.

Sprirituell Energi, Sundbyberg

www.spirituellenergi.se 

 

 


 

Staffan Freskgård, Mediwina Håranalys

Hårmineralanalys - en väg till bättre hälsa

Mineralerna är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion och medverkar vid många biokemiska processer. Det är viktigt att mineralerna finns i rätt mängd och är i balans med varandra. Brister och obalanser ökar risken för hälsoproblem.

Alla kan ha nytta av att göra en hårmineralanalys, då resultatet ger en god inblick i den egna hälsan:

Analyssvaret visar:

Dina mineralnivåer och deras inbördes förhållande (balans/obalans).

Eventuell förekomst av tungmetaller/toxiska ämnen.

  • Vilka besvär/sjukdomar som vissa mineralobalanser eller tungmetaller kan ge.
  • Din ämnesomsättning – snabb eller långsam.
  • Hur dina binjurar och sköldkörtel fungerar – hormonell balans.

Du får i rapporten ett personligt skräddarsytt kosttillskottsprogram för att effektivt komma till rätta med dina brister/obalanser.

 


 

Åsa Dahlrot, Frisk och Stark, Nyköping 

Håller CrossNaturepass ute i naturen. Mitt fokus är utomhusträning i alla väder. 

Jag håller även i Träningsweekends på Sävö även för Seniorer.

www.friskochstark.com   076-1668724

 


 

Karolina Lindhe AB, Föreläsare, Inspiratör & Författare

Boken ”Extra allt – för duktiga flickor som vill hitta sin kraft och få koll på läget. ”

Stora Bergsstugan/Björkhem

611 92 Nyköping  

www.karolinalindhe.se

 


 

Carina Wiktorsson, Medium Carina, Linköping

Jag är certifierat medium som tar emot för privatsittningar, Tarotsittningar, hemseansaer, gruppseanser, storseanser. Jobbar även med ReikikiHealing och shamansk Healing

Jag håller kurser i personlig och medial utveckling, mediumkurser, Munay-Kikurser.

Energiutredningar i hem samt coachande samtal. Jag är utbildad Beteendevetare och Barnskötare i grunden. 

www.mediumcarina.se

 


 

Nadja Lakanen, Lakanens EnergiKälla

Jag erbjuder Namalahealing samt har produkter till försäljning som Tree of life/Livets träd produkter som smycken, prydnader och drömfångare.

www.energikalla.se 

nadja@lakanen.se

FB: https://www.facebook.com/energikalla.se/

 


 

Benita Karlsson, LifeHarmony Eskilstuna 

Jag erbjuder Reikibehandling,samt har produkter till försäljning som Medveten Andning produkter, Naturlig Deo m.m

www.lifeharmony.se

benita@lifeharmony.se

FB: https://www.facebook.com/LifeHarmonyEskilstuna/

 


 

Rose-Marie Lundbäck  Reikilady Spiritual School Norrköping

Hemsida  www.reikilady.se

Certifierat medium, Reikimaster, Tarotkonsult har kurser i Reikihealing,Munay-ki,  Mediumskap och Tarot. 

Säljer kristaller rökelse och pendlar på mässan, samt informerar om min verksamhet.

 


 

Susannne Lundbäck Reikisanna Norrköping

Hemsida www.reikisanna.se

Reikihealer och under mässan erbjuder jag prova på behandlingar med Reiki.

 


 

 

Michael Sporgelin, FMO´s massage

Dipl.med Massageterapeut och SFM Healer

5th Dimensional Quantum Healer (Level 4)

 

Som Healer jobbar jag med:

* Leder                          * Justerar benlängd                              * Muskulära problem                         * Kristallsjukan

* Bäckenet                    * Atlaskotan                                          * Negativa känslor                             * Balanserar Energier 

 

Som Massageterapeut jobbar jag med:

* Smärtlindring i muskulatur                        * Muskeltester

* Öka rörlighet                                             * PNF/PIR, Proprioceptiv Neuromuskulär Facilitering/Postisometrisk relaxation

* Mobilisering                                              * Träningsråd

Min största styrka som terapeut är att jag ser en helhet hos den jag behandlar

Börjar alltid med att intervjua och titta på rörelsemönster hos min klient


 

Maria Svärd, BarfotaOraklet  

Jag  lägger tarot på mässor och arbetar som medium annars. Min man Börje gör healing hemma där vi tar emot och på mässor gör han korthealing (prova på)

Verksamhetsbeskriving: Lägger tarot, utför healing, säljer egentillverkade produkter såsom spirituellt vatten, handgjorda kortlådor, kortpåsar, tarotdukar, egna visdomskort o böcker mm. (Är inte någon återförsäljare).

Hemsida: BarfotaOraklet.se

 


 

Annika Adriansson, Nyköping

Jag är certifierat medium, healer, auramålare,tarotkonsult, mm och arbetat inom området sedan 1989. 
Invigd Prästinna i Nordisk tradition, och klassisk häxkonst och Gudinnedyrkan.
Jag har min utbildning i England och Sverige och är lärare i allt ovanstående samt meditaitoninstruktör
Min tanke är att erbjuda t.ex Auramålning, Tarotläggning och Channeling där healing ingår. Om det kommer någon från andevärlden så ger jag hälsningar från dem.

Lady Oona, det är under det namnet jag arbetar och det är mitt Prästinnenamn. 
Mina Facebook grupper heter...   1. Nästan gratis Tarotläggning    2. Oona Magi.....3. Andlig Visdom och Själens resa.

 


 

Mimmi Hellsten , Boutique M.V.H Service.

Ni kommer att få rådgivning om hur en bh ska sitta igenom bh-skola och det finns underkläder till försäljning under helgen
Bh storlekarna är från 65-130 A -M underdelar storlekar från 36-60.

Du kommer också kunna under dagen boka en färganalys till mässpris.
Välkommen att boka tid vid mitt bord.
  www.pxc.se/Mimmi   www.mvhservice.se

 


 

Britta Jakubenko,  Sund och Lycklig

Sen över 20 år jobbar jag med Aromaterapi - eteriska oljor som alternativmedicin, jag använder Young Livings Eteriska Oljor som är 100% rena av hög terapeutisk kraft och tycker de är fantastiska!  

För mig handlar aromaterapi både om psykologi och fysiologi, samtidigt som det luktar gott. Aromaterapin´s effekter är lika stora, om inte större än örtmedicinen, fast mycket starkare och potentare. Jag är specialiserad på Regndroppsteknik. (regndroppsmassage, regndroppsbehandling Raindrop Technique) Jag genomför också regelbundet utbildningar inom Regndroppstekniken, NAT, Aromamassage för massörer och kroppsterapeuter, som vill erbjuda sina kunder denna fantastiska behandlingsform och öka sin omsättning . Regndroppsmassage är lätt att lära sig, lätt att ge och ochkså väldigt effektiv, utöka behandlingsmeny och omsättning. 

Dessutom håller jag regelbunden föreläsningar inom Hälso- och Livsstilsförändringar. 

Sund och Lycklig, Med naturens kraft i handen.


 

Åsa Rehnström Nordström, Hudspecialisten i Nyköping


”Professionella behandlingar för kropp, själ och samspelet däremellan”

Hudspecialisten i Nyköping ägs och drivs av Åsa Rehnström Nordström som är auktoriserad Hud- & Spaterapeut. Examinerad vid Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa, YHHS, i Stockholm. Hudspecialisten i Nyköping är auktoriserad av SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Vilket är en garanti för att jag genomgått en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar och arbetar efter etiska regler. För kundens säkerhet så innehar jag även behandlingsskadeförsäkring. Genom mitt medlemskap i SHR genomgår jag ständigt vidareutbildningar och är uppdaterad inom det senaste i hudvård.

Jag innehar även en internationell Cidesco diplomering och Gesällbrev.

PRODUKTER: Nimue 

info@hudspecialisteninyk.se      www.hudspecialisteninyk.se

 


 

LIFE Kiropraktilk i Nyköping - Din kiropraktor mot ryggbesvär

Leg Kiropraktor, Håkan Pilfalck

LIFE Kiropraktik är en vitalistisk mottagning som strävar efter att hjälpa dig få bästa hälsa och må fantastiskt. Kiropraktisk vård följer de naturliga principerna för läkning. Ur ett holistiskt perspektiv hedrar vi livet och den självläkande processen. 

En del av vår styrka ligger I Förståelsen att Hälsan är ett resultat av kroppens medfödda förmåga att självläka och självreglera. Med den bästa kombination av den modernaste teknologin och en naturlig vårdform kan vi skapa mätbara förändringar så att du kan uppnå de resultat du söker. 

 


 

Gudinnans Döttrar, Tove Aradala Barbrosdotter Buhe-Stam -Högprästinna

Jag säljer: Gudinnor, trummor, skallror, altarskålar, tarot- och orakelkort, atlantisringen, pendlar, påsar och väskor, årshjulsdockor, handgjorda smycken från historien, kohorn och andra vikingasaker. Och mycket mer.

www.gudinnansdottrar.vpsite.se

 


 

Linda Rutherford

Healing  - Linda Fhee method

Under våren 2017 utbildade jag mig i Japan i en energi healingmetod som används bland annat av hjärnkirurger , psykiatriker, allmänläkare och sjuksköterskor där.Denna healingmetod verkar direkt på  fysiska , psykiska och emotionella besvär. Jag märkte att mitt sätt att arbeta med healing förändrades och min behandling blev mycket kraftfullare. Metoden ger klienten möjlighet och hjälp att på egen hand börja öppna upp, ta ansvar  och se olika samband i sina bekymmer/åkommor genom coachning och healing .

 


 

Kicki Freskgård

Andlig vägledning/Kanalisering,

Mina kanaliserade böcker: Själens längtan, Prästinnans återkomst och Vingar av ljus.

Kursen:

Lär dig kanalisera: En kurs/utbildning för dig som har en längtan att kanalisera ljusfyllda budskap och ge högre vägledning från änglar, ljusguider och uppstigna mästare? Du får även lära dig att tona in på, och förmedla budskap och vägledning om djur.

Vi varvar teori med praktiska övningar och inre ljusfyllda resor som skapar expansion och ett själsligt flöde. 

Utbildningen är kraftfullt transformerande och uppdelad i tre delar med ca två månaders mellanrum. Certifikat efter fullgjord utbildning. 

Kursen:

Aktivera och väck din ljuskropp: Ljuskroppen är vår högsta energikropp (högre än våra chakran och vår aura) och är länkad till vår själ och vårt gudomliga jag. Vår ljuskropp innehåller kodad information och är det innersta väsendet av vår multidimensionella identitet, och den finns tillgänglig för oss genom vår önskan att förena oss med den större identitet vi känner att vi har.

Initieringen att väcka ljuskroppen sker i tre steg. I kurskostnaden ingår även 36 kanaliserade ljuskroppsmeditationer.

 


 

Wise Woman, Jessica Oden Strand

WISE WOMAN – I kontakt med något större

Som moderna kvinnor delar många av oss ett mönster av att bara pusha igenom, att inte lyssna inåt utan konstant sätta det som är heligt för oss längst ned på prioriteringslistan. Samtidigt som vår längtan efter själfulla liv bara växer för var dag som går. Det finns ett annat sätt att leva, ett annat sätt att skapa resultat på. Det visa feminina kan leda oss dit. 

Med ett ben i mystiken och det andra i prestation, bakgrund som extremskidåkare och bergsklättrare och nuförtiden ledarutvecklare för bl.a. Nordea, Arla och Carlsberg så lever jag nära mitt hjärta och har vigt mitt liv åt det andliga uppvaknandet och att coacha människor till ett mer levande liv.

jessica@wisewoman.se
0739 - 12 49 92
www.wisewoman.se
Följ oss på FACEBOOK 

 


 

Linnéa Cederquist 

info@muskelkliniken.com

www.muskelkliniken.com

 


 

Lottas Änglarum

Vi har medialvägledning i monter samt försäljning av produkter så som presentartiklar (änglar, ljuslyktor, orakelkort, drömfångare, tarotkort samt smycken osv).
Se gärna vilka produkter vi har i vår webbshop.  Lotta håller också ett föredrag på mässan om  "Tidigare Liv"

www.lottasanglarum.se

 


 

Kim Lappalainen, Oxelösund

Trance healer

15 min hela kroppen båda sidor då ingår healing så att benlängden är lika stor 100kr

 


 

Ludwig Andersson, Nyköping

Rörelsecoach. Har du funderat över varför så många runtikring dig och kanske du själv har ont? Det finns mycket hjälp att få men nånting gör ju att vi får ont från första början, kroppen bör ju vara designad att hålla länge och vara frisk. Kan det vara så att vi använder kroppen på fel sätt och att det sliter ut kroppen?
Vad händer då om vi använder kroppen på rätt sätt? Kan det då få dina skador och smärtor att minska eller rentav börja läka och återhämta sig? 

www.ludwigandersson.se

 


 

Marianne Westergren, Tystberga

Återförsäljare av Forever Living, Hälso och Hudvårdsprodukter på Aloe Vera.

 


 

Kickis Djurhälsa

Djurkommunikation, där du kan ställa frågor och få budskap från ditt djur. Medial akupunktur för ditt djur som har obalanser i kroppen.

Information och visning av 100 % giftfria produkter som du använder till vardags.

www.kickisdjurhälsa.se     FB @kickisdjurhalsa37  

 


 

Monica Järnström fd Nilsson, Oxelösund

Mitt namn är Monica Järnström fd Nilsson. Jag är oberoende återförsäljare av Aloeverabaserade produkter från Forever Living Products.

Det finns produkter för hela kropppen. Bla våran Aloeveradryck numera i tetra för magen. Vi har även olika hudvårdsprodukter, kosttillskott mm. Produkternas grund/bas är nästan alltid Aloevera.

Företaget grundades 1978 och kom till sverige Skandinavien 1998. Jag har även en egen hemsida som ni gärna kan gå in och läsa på;

myaloevera.se/monicanilssonshop/

  


 

Hela Livet

Helande samtal, Livscoach, Healing, Medium, Tarot 

www.maddeshemsida.se